Marknader

Backaryds marknader – en tradition sedan 1980!

OBS! FÖR NÄRVARANDE HAR VI PAUSAT VÅR SOMMARMARKNAD PÅ GRUND AV BRISTANDE INTRESSE. VI HOPPAS ATT FÖRUTSÄTTNINGARNA ÄNDRAS SÅ VI KAN ÅTERUPPTA SOMMARMARKNADEN! OBS!

HÖSTMARKNADEN FORTSÄTTER DOCK SOM TIDIGARE! SE NEDAN.

Vår stora sommarmarknad, som samhällsföreningen arrangerar, är marknaden som alltid infaller sista lördagen i maj månad. Marknaden hålls vid den stora gräsplanen vid skolan och Pahnes strumpfabrik. Detta är en traditionell marknad med bl.a. knallar, musik, kaffe och våfflor, underhållning, karuseller, ponnyridning, veteranbilsutställning, MC-utställning, m.m. Det är en välbesökt och uppskattad marknad med mångåriga traditioner och med, i genomsnitt, c:a 2000 besökare.

Den andra marknaden som vi arrangerar, är en höstmarknad (med inslag av skörd och mat) som hade sin premiär 2012. Numera genomförs denna marknad första lördagen i oktober. Öppettiderna för våra marknader är, vanligtvis, klockan 10-15. Är du intresserad av att sälja, ställa ut något eller på något annat sätt delta på våra marknader, tag då kontakt med våran marknadskommitté så hjälper dom dej. Du når dom på mail och då via marknaden@backaryd.se eller på telefon till Lotta Johansson, tel 0735-401595. Ladda hem, fyll i, maila enligt ovan eller skriv ut och posta till oss på adress: Backaryds Samhällsförening, Årsjömålav 12, 372 77 Backaryd. Välkommen till våra marknader!

  • Anmälningsunderlag för marknad:

Backaryds Marknader

Sommarmarknad, sista lördagen i maj kl 10-15.

– Höstmarknad med inslag av mat och skörd, första lördagen i oktober, kl 10-15

Anmälningsadressen är: Backaryds Samhällsförening/Marknad, Årsjömålav 12, 372 77 Backaryd

Det går även att maila: marknaden@backaryd.se

Här hittar du anmälningsblanketten till våra marknader: