Reginalokalen

Samhällsföreningens lokal, som heter Regina och är från början byggd som biograf på 30-talet, rymmer många verksamheter. Lokalen används i princip dagligen för ungdomarnas fritidsverksamhet och för traktens föreningars mötesverksamhet och kurser/utbildning. Lokalen rymmer max 149 personer.

Regina är också, i mån av plats, öppen för allmänheten att abonnera hela eller vissa delar av lokalerna. Kontakta Lotta J på telefon 0735-40 15 95, för mer info eller bokning av Reginalokalen. Använd gärna bokningskalender nedan för att se när lokalen är tillgänglig och skicka en bokningsförfrågan.

Alla priser är per dygn och normalt från kl 12:00 till 12:00 påföljande dag. Teknik ingår på förfrågan. Hyresgästen ansvarar för städning och sopsortering/hantering. Föreningen förbehåller sig rätten att ta ut en depositionsavgift på 500 kronor vid uthyrning. Avgiften återbetalas efter gemensam genomgång av fastigheten och städning.

Nedanstående hyreskostnader gäller, vi är en ideell förening och moms tillkommer därför inte.
  • Hela fastigheten 800 kr. För ljud/disco anläggning tillkommer 100 kr 
  • Cafeteria, kapprum och kök 400 kronor
  • Hopfällbara bord 10 kr/st, bokas endast på telefon
  • Stolar 10 kr/st, bokas endast på telefon
  • Glas/porslin, etc 2 kr/st, bokas endast på telefon

Bokningsförfrågan:

Klicka på önskat datum i kalendern. Glöm inte specificera vad du vill hyra, t.ex. ”önskar hyra cafeteria och kök” (bord, stolar och porslin bokas endast på telefon).

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
Foaje/Garderob
Cafeteria, 35 personer
Kök med värmeskåp, kyl/frys, diskmaskin, m.m. Porslin för 120 pers
Stora salen med scen, max 149 personer