Boende

Välkommen att bo i trivsamma Backaryd du också! Här finner du sjönära tomter i en underbar miljö och med en fantastisk natur i ett samhälle med mycket god infrastruktur som har nära till allt!

Här ser du ett urval av dom boendealternativ som finns i Backaryd, bygden har givetvis mer att erbjuda! Är du intresserad av något av nedanstående, så är du varmt välkommen att kontakta någon av dessa fastighetsägare. Du kan också kontakta samhällsföreningen så ska vi försöka att hjälpa dej på bästa sätt. Privata hus till försäljning hittar du enklast på www.hemnet.se.

Vill du också ha denna utsikten med kvällssol från ditt vardagsrum eller terass? Samhällsföreningen arbetar och planerar, tillsammans med Ronneby kommun, för ett nytt attraktivt sjönära bostadsområde med sjöutsikt och gångavstånd till bl.a. barnomsorg, skola, bibliotek, badplats, fotbollsplan, hockeyrink, affär, restaurang, m.m. Backaryd har fördelaktigt pendelavstånd till flygplatsen, Ronneby, Karlshamn, Tingsryd, alla inom 15 minuter med bil. Lägg till 10 minuter och du når Karlskrona också. Kontakta samhällsföreningen eller Ronneby kommun för mer information.

Hyresrätter med 2 och 3 rum i 1-plans parhus. Ägare: CJ Bostäder AB. Kontakt och frågor, Carina tel 0709-725022, eller Jörgen tel 0708-373752. Mail: carina.stockholm(snabelA)grenverket.se

Fd bostadsrättsföreningen Hoppet. Numera renoverade hyreslägenheter med låg hyra i olika storlekar. Kontaktperson: ?

Hyresrätter i olika storlekar. Ägare Stiftelsen Ronnebyhus, tel 0457/618300 eller mer info på www.ronnebyhus.se.

Hyresrätter i 1 1/2 plans parhus. Ägare: ECZ fastigheter AB, tel 0457/450450 och Möllan Fastigheter, tel 0457/31224.

Välkommen att bo i varma Backaryd du också!